maandag 26 augustus 2019

Hetzelfde maar heel anders...

Nog een keer dezelfde twee doosjes maar een verschil van dag en nacht met de vorige..


***
Afgelopen zaterdag weer een markt gehad en oh wat was het gezellig!
Buiten het feit dat ik heel goed verkocht heb was het zo'n leuke sfeer.
Het is bij een Pasar Malam die elk jaar enorm veel bezoekers trekt. Je kunt daar geweldig mooie dingen kopen en heel erg lekker eten en daar is een gezellig muziekje bij dus alles wat je nodig hebt.
De mensen zijn zo vrolijk die daar bij je kraam komen kijken, gewoon heel veel plezier gehad.Het enige nadeel was in mijn geval de zon...
Deze foto is s'morgens om negen uur gemaakt en al mijn chocolade stond warm te worden.
Maar de organisatie heeft geweldig meegedacht met me. Eerst kwamen ze met een hele grote parasol maar die paste niet tussen het hek en de kraam en toen met een groot zeil wat ik aan de achterkant vast kon maken dus probleem opgelost!!!
Maar om een uur of drie kwam hij vanaf de zijkant en was het toch wel héél erg warm.
Dus maar ingepakt en lekker tevreden naar huis gegaan...
Oh, en links achter staat een stapel met mijn tweede hobby...puzzels van Jan van Haasteren.
Ook daar heb ik de meeste van verkocht.

Al met al een hele leuke dag gehad en nu op naar de volgende markt op 7 september in Doorn.
Nog wel wat doosjes er bij maken maar dat gaat wel lukken.

Geniet van de heerlijke nazomer!!!
Liefs Joke


9 opmerkingen:

Annie H zei

Ja hoor dezelfde doosjes ander papier maakt een wereld van verschil, deze zijn heel romantisch. Wat een prachtig kraam had je daar op de markt ik wil graag geloven dat je veel verkocht hebt, zoveel moois. Gelukkig had je snel een oplossing want zon + chocolaatjes = geen goede combinatie.
Groetjes, Annie

creaties van Daatje zei

Hoi hoi Joke
Wat een leuke doosjes weer!
Ah wat fijn te horen dat het zo leuk was op de verkoop, daar draait het immers om!
Ook fijn dat je goed hebt verkocht!
Je bent een puzzelaar, veel geduld dus!
Op naar de volgende markt, veel plezier!
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat zijn het weer dotjes Joke. Lief die romantische uitstraling die je meteen krijgt met het papier. Wat had je een mooie goed gevulde kraam zeg en wat tof dat de verkoop zo goed liep. Goed meegedacht van de organisatie maar op een gegeven moment is er tegen de warmte weinig te beginnen...ik geloof dat zelfs ik langzaam aan begin te smelten..LOL.
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Wat fijn dat je zo goed verkocht hebt, daar doe je het toch voor, ook je laatste doosjes zijn weer heel erg mooi. Wat is het warm, niet echt fijn als je met je pootje in het gips en drukverband zit, gelukkig morgen koeler,
Ansx

Hobby Hoogland zei

hoi Joke ik ben er weer en heb vele creaties van jou bekeken.De ene keer op de markt is het de regen de andere keer de zon,ik dacht de zon maar ja het chocola dat ging natuurlijk smelten.Dit doosje is dat een patroon of heb je dat zelf gemaakt, je weet ik maak ook doosjes voor de markt maar ik doe er maar één per jaar.Volgens mij ben je ook altijd maar aan het bij maken.Ik geniet van alle leuke dingen die je maakt.
Fijn weekend.
groetjes Marjan.

Dora zei

Prachtig.

marian zei

Hallo Joke wat een schattige doosjes heb je weer gemaakt. En je kraam was geweldig zeg, wat heb je veel gemaakt om te verkopen. En heel erg fijn dat dat zo goed gelukt is. En ik hoop dat je vandaag ook goed hebt kunnen verkopen ondanks het slechte weer. Maar dat zie ik wel bij je volgende post.
Groetjes van Marian.

Eri Kumeling zei

Ik heb net je blog ontdekt, en m'n ogen uitgekeken naar al die prachtige dingen die je gemaakt hebt. een streling voor het oog!
Groetjes, Eri

JOKE zei

Dank je wel!